نحوه استفاده از چسب بتن در کاشی کاری
برای ساخت و سازهای بتنی و محک زدن قابلیت های آن، از محصولی به نام چسب بتن بهره گرفته می شود. نحوه استفاده از چسب بتن با توجه به کاربرد، مزایا و ساختاری که دارد کاملا متفاوت است. چسب بتن، یک مخلوط خمیری شکل است که در دو نوع اپوکسی و لاتکس تولید می شود. هر دو نوع این چسب، از خاصیت چسبندگی به سطوح مرطوب و خیس برخوردار است. استفاده کردن از این چسب در مخلوط بتن، موجب استحکام بتن در برابر رطوبت و ضربات وارده خواهد شد. همچنین از این چسب برای چسباندن فولاد، چوب، سنگ و مصالح دیگر به بتن استفاده می گردد. در ادامه با ما همراه باشید تا اطلاعات بیشتری در این زمینه در اختیارتان قرار دهیم. جهت مشاهده کاتالوگ محصولات چسب بتن شیمی ساختمان کلیک کنید.
چسب بتن چیست؟
این یکی از رایج ترین سوالاتی است که از طرف بسیاری از کاربران پرسیده می شود. در پاسخ باید گفت که چسب بتن یک محصول فوق العاده کاربردی در دنیای ساخت و ساز است که موجب افزایش مقاومت یک سازه در برابر ضربات متعدد و رطوبت می شود. از جمله مهمترین مصارف چسب بتن می توان به ترمیم بافت های قدیمی، جلوگیری از ایجاد ترک، آب بندی، افزایش خواص شیمیایی و مکانیکی، افزایش مقاومت بتن و… اشاره نمود. چسب بتن به عنوان یک محصول پلیمری، یک افزودنی بسیار مهم در صنعت بتن محسوب می شود. همانطور که گفته شد چسب بتن در دو نوع مختلف تولید می شود که از نوع اپوکسی آن برای افزایش دوام و ماندگاری بتن، قدرت چسبندگی بتن، افزایش مقاومت مکانیکی و همچنین پیوند زدن بتن جدید به بتن قدیمی استفاده می گردد.
نحوه استفاده از چسب بتن به این صورت است که ابتدا باید چسب را با بتن مخلوط و بعد از ۱۰ دقیقه مورد استفاده قرار داد. نوع دیگر چسب بتن لاتکس است که موجب افزایش چسبندگی بتن و ملات، آب بندی، افزایش مقاومت شیمیایی، افزایش پایداری در مقابل ضربه، تغییرات دما، افزایش الاستیسیته بتن و… می شود.
کارخانه شیمی ساختمان از سال 73 به صورت تخصصی محصولات شیمی صنعتی تولید میکند و جز بهترین تولیدکنندگان این صنعت میباشد. شیمی ساختمان 8 سال متوالی به عنوان برترین تولید کننده ایران انتخاب شده است و میتوانید تاییدیه ها و گواهینامه های او را در سایت کارخانه مشاهده کنید.
مهم ترین مزایا و کاربردهای چسب بتن
مهمترین کاربردهای چسب بتن شامل موارد زیر هستند:
- باعث ترمیم بتن فرسوده می شود.
- خاصیت چسبندگی را در مصارف مختلف و از جمله کاشی کاری چندین برابر می کند.
- از دیگر کاربردهای چسب بتن این است که موجب چسبندگی میلگرد به بتن می شود.
- مانع از ایجاد ترک در بتن می گردد.
- باعث آب بندی بهتر بتن می شود.
- موجب افزایش مقاومت مکانیکی سازه می گردد.
- طول عمر بتن را چند برابر می کند.
- باعث افزایش مقاومت بتن در برابر یخ زدگی می شود.
- موجب اتصال بهتر ورق های FRP بر روی بتن می گردد
- باعث افزایش مقاومت کششی و سایشی بتن می شود
- از چسب بتن برای استخر بتنی، بلوکی و سیمانی جهت آب بندی استفاده می شود.
چگونگی استفاده از چسب بتن
مهمترین اصلی که باید در مصرف چسب بتن مورد توجه قرار گیرد، نحوه استفاده از آن است؛ چراکه اگر نحوه استفاده از چسب بتن به صورت صحیح انجام نگیرد، موجب خراب شدن بتن می شود. افراد متخصص و خبره در این زمینه با نحوه استفاده از آن به خوبی آشنا هستند. برای اینکه یک ملات خوب در کاشی کاری داشته باشید حتما از این افراد برای استفاده از این محصول مشورت بگیرید. مهمترین اصولی که در تهیه چسب بتن باید به آنها توجه کرد شامل موارد زیر می باشند.
۱. محلی که قرار است در آن چسب بتن و ملات را برای کاشی کاری تهیه کنید، باید فاقد هرگونه چربی و گرد و خاک باشد. پس بهتر است قبل از شروع به ساختن ملات، محل مورد نظر را به خوبی تمیز کنید.
2. در این مرحله مقداری از چسب بتن را با مقداری آب مخلوط کرده و اجازه دهید به خوبی رقیق شود. سپس مقداری ماسه و سیمان سفید را به آن اضافه کنید و اجازه دهید تا ملات شکلی خمیری به خود بگیرد.
۳. فراموش نکنید که باید مقداری دیگر از چسب بتن را با آب مخلوط نمایید و قبل از استفاده کردن از ملات، باید یک لایه از آن را روی سیمان بمالید.
۴. در واقع با استفاده از یک لایه چسب بتن می توانید در ادامه راه به میزان کمتری ملات نیاز داشته باشید. این امر در کاهش هزینه ها به شما کمک زیادی می کند.
۵. توجه داشته باشید که هرچه میزان لایه ملات ضخیم تر باشد، باید از چسب بتن بیشتری برای افزایش چسبندگی آن استفاده نمایید.
0 Comments for “نحوه استفاده از چسب بتن”